ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ЧЕСТИТКА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ИВАН ФРАНГОВ ПО ПОВОД ИЛИНДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

ЧЕСТИТКА НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ИВАН ФРАНГОВ ПО ПОВОД ИЛИНДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ

Почитувани сограѓани, Би сакал на сите граѓани на општина Гевгелија, и на сите граѓани на...

OПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ОГЛАСИ ЗА ПРОДАЖБА 9 ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ЗА ДОМУВАЊЕ ВО НАСЕЛБАТА КАРАОРМАН

OПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА ОГЛАСИ ЗА ПРОДАЖБА 9 ГРАДЕЖНИ ПАРЦЕЛИ ЗА ДОМУВАЊЕ ВО НАСЕЛБАТА КАРАОРМАН

 Комисија за спроведување на постапките за јавно наддавање на градежно земјиште сопственост на...

НЕПОЧИТУВАЊЕТО НА ЗАКОНСКИТЕ ОДРЕДБИ ОД СТРАНА НА УГОСТИТЕЛИТЕ ЌЕ СЕ САНКЦИОНИРА

НЕПОЧИТУВАЊЕТО НА ЗАКОНСКИТЕ ОДРЕДБИ ОД СТРАНА НА УГОСТИТЕЛИТЕ ЌЕ СЕ САНКЦИОНИРА

Угостителите во општината, посебно сопствениците на кафулиња во центарот на градот треба да ги...