ДОБРОДОЈДОВТЕ ВО

ГРАД НА СОНЦЕТО,
ТРАДИЦИЈАТА
И СРЕЌАТА!Please update your Flash Player to view content.
ОБЈАВЕНА ПРОДАЖБА НА 21 ПАРЦЕЛА ЗА СТАНБЕНИ КУЌИ И 4 ЗА ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА

ОБЈАВЕНА ПРОДАЖБА НА 21 ПАРЦЕЛА ЗА СТАНБЕНИ КУЌИ И 4 ЗА ЛЕСНА ИНДУСТРИЈА

- ОПШТИНА ГЕВГЕЛИЈА-ОБЈАВА БРОЈ 03 ОД 13.09.2016 ГОДИНА - РЕШЕНИЕ ЗА ПОНИШТУВАЊЕ НА ПРОДАЖБАТА...

ПОДДРШКАТА НА БИЗНИС ЦЕНТАРОТ ЗНАЧАЈНА ЗА МАЛИТЕ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА ВО ЈИПР

ПОДДРШКАТА НА БИЗНИС ЦЕНТАРОТ ЗНАЧАЈНА ЗА МАЛИТЕ И СРЕДНИ ПРЕТПРИЈАТИЈА ВО ЈИПР

Во Струмица денес се одржa завршната конференција за промоција на резултатите од проектите за...

УРЕДУВАЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ВО ГЕВГЕЛИЈА

УРЕДУВАЊЕ НА ЈАВНИТЕ ПАРКИРАЛИШТА ВО ГЕВГЕЛИЈА

Советот на општина Гевгелија донесе одлука за определување на јавни паркиралишта  во...

НАД 11,6 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА АСФАЛТИРАЊЕ И БЕТОНИРАЊЕ НА УЛИЦИ И КРАЦИ

НАД 11,6 МИЛИОНИ ДЕНАРИ ЗА АСФАЛТИРАЊЕ И БЕТОНИРАЊЕ НА УЛИЦИ И КРАЦИ

Во Богородица заврши асфалтирањето на  улицата до училиштето, а во тек е асфалтирање на...