Image
Совет

Состав на Советот на Општина Гевгелија

 

Претседател и членови на Советот на Општина Гевгелија

 

Претседател на Совет и советници

 

Мобилен телефон

 

Е-маил адреса

 

Партија

1. Тодор Ристов (претседател)

075-340-561

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ

2. Перо Стојанов

070-645-441

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ

3. Лазар Мешков

077-750-120

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ

4. Тихомир Ручкоманов

076-488-177

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ЛДП

5. Виктор Кралев

078-213-543

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВМРО- НП

6. Магдалена Делковска

071-207-616

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ

7. Даниела Иљкова

078-228-442

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ

8. Елизабета Јаневска

070-979-797

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ

9. Александра Караманова

078-749-939

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ

10. Александра Кочева

071-380-718

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СДСМ

11. Андон Сарамандов

078-207-801

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВМРО-ДПМНЕ

12. Зоран Лазаровски

071-317-764

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВМРО-ДПМНЕ

13. Трајко Арџанлиев

071-366-835

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВМРО-ДПМНЕ

14. Игор Илков

070-320-612

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВМРО-ДПМНЕ

15. Ристо Камов

070-320-232

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

СПМ

16. Марија Магдинчева-Шопова

078-324-377

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВМРО-ДПМНЕ

17. Анета Стамкова

078-218-117

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

ВМРО-ДПМНЕ

18. Томе Кичуков

078-232-111

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

НЛС

19. Ристо Ѓоргиев

072-206-166

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

НЛС

 

Прашајте го градоначалникот

Image

Гевгелиски Магазин

Image
Гевгелија 130 години
nar-prav.png
gevgelijabiz.jpg
© 2018 Општина Гевгелија. All Rights Reserved.Development by Klik Veb Studio

Search