Image
ВЕСТИ

Дежурните шалтери за граѓаните со скратено работно време од 10 до 12 часот

               Општина Гевгелија ги известува граѓаните дека поради заштита на здравјето
на граѓаните и вработените во Општинската администрација, од 24 март 2020 година, дежурните шалтери за граѓаните во Општинската зграда, Одделението за даноци и Секторот за урбанизам ќе работат со скратено работно време, од 10 до 12 часот. 
              Сите потребни информации и услуги граѓаните можат да ги добијат по електронски пат.
Општина Гевгелија: Централа: 034 213 843 
                                                     034 611 353                                                                                       
e-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.;                                                                                                            
e-mail:  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Сектор за урбанизам:  034 611 998
Систем 48:                    034 611-999
                            СМС: 076 211-999
e-mail: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.
Општински центар на услуги:
Гевгелија        034 216 899 
Миравци        034 229 023
Негорци         034 231 843
Прдејци          034 231 899
Богородица   034 215 899

Прашајте го градоначалникот

Image

Гевгелиски Магазин

Image
Гевгелија 130 години
nar-prav.png
gevgelijabiz.jpg
© 2018 Општина Гевгелија. All Rights Reserved.Development by Klik Veb Studio

Search