Image
Видео

Дваесет и осма вонредна седница на Совет на Општина Гевгелија - 27 Јуни 2019

Прашајте го градоначалникот

Image

Гевгелиски Магазин

Image
Гевгелија 130 години
nar-prav.png
gevgelijabiz.jpg
© 2018 Општина Гевгелија. All Rights Reserved.Development by Klik Veb Studio

Search