Image
Надлежности

НВО

 

Локален акционен план за родова рамноправност 2018-2022 година

Прашајте го градоначалникот

Image
Гевгелија 130 години
nar-prav.png
gevgelijabiz.jpg
© 2018 Општина Гевгелија. All Rights Reserved.Development by Klik Veb Studio