Image
Видео

Дваесет и седма седница на Советот на Општина Гевгелија - 30 Мај 2023

Дваесет и седма седница на Советот на Општина Гевгелија - 30 Мај 2023

Прашајте го градоначалникот

Image
Гевгелија 130 години
nar-prav.png
gevgelijabiz.jpg
© 2023 Општина Гевгелија. All Rights Reserved.Development by Klik Veb Studio