Please update your Flash Player to view content.
ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО ГЕВГЕЛИЈА - ВАШ БИЗНИС ПАРТНЕР!


___________________________

____________________________

СЕДНИЦИ НА СОВЕТ

ЗБРАТИМЕНИ ОПШТИНИ

ПРИЈАТЕЛИ

SALE OF CONSTRUCTION LAND FOR THE CONSTRUCTION OF HOTELS,RESIDENTIAL BUILDINGS,RESIDENTIAL HOUSES AND  WAREHOUSES IN MUNICIPALITY OF GEVGELIJA.

SALE OF CONSTRUCTION LAND FOR THE CONSTRUCTION OF HOTELS,RESIDENTIAL BUILDINGS,RESIDENTIAL HOUSES AND WAREHOUSES IN MUNICIPALITY OF GEVGELIJA.

Gevgelija announced the sale of building plots for construction of a large hotel complex in...

ГЕВГЕЛСКО  КУЛТУРНО  ЛЕТО

ГЕВГЕЛСКО КУЛТУРНО ЛЕТО

ГЕВГЕЛСКО  КУЛТУРНО  ЛЕТОВо рамките на Гевгелиското културно лето, оваа недела ќе се одржат...

УСВОЕН ПРЕДЛОГ ЕЛАБОРАТОТ ЗА ШТЕТИТЕ ОД НЕВРЕМЕТО ВО ГЕВГЕЛИСКО

УСВОЕН ПРЕДЛОГ ЕЛАБОРАТОТ ЗА ШТЕТИТЕ ОД НЕВРЕМЕТО ВО ГЕВГЕЛИСКО

Советниците на општина Гевгелија на вчерашната седница едногласно го усвоија Предлог елаборатот...

ВО ПРЕСРЕТ НА НОВОТО КОШАРКАРСКО ПРВЕНСТВО РЕНОВИРАНА САЛАТА 26 АПРИЛ

ВО ПРЕСРЕТ НА НОВОТО КОШАРКАРСКО ПРВЕНСТВО РЕНОВИРАНА САЛАТА 26 АПРИЛ

Во пресрет на новото кошаркарско првенство, раководниот тим на  гевгелискиот  прволигаш, според...

Please update your Flash Player to view content.

   

 

ВИДЕО АКЦЕНТИ

 

АНКЕТА

Дали сте задоволни од новиот сообраќаен режим во Гевгелија?

Alternative flash content

Requirements