ВЕСТИ

Со богата културно-уметничка програма, одбележан Патрониот празник на ООУ „Ристо Шуклев“- Негорци

Со богата културно-уметничка програма, одбележан Патрониот празник на ООУ „Ристо Шуклев“- Негорци

Богата културно-уметничка програма подготвија учениците со своите наставници за одбележување на Патрониот празник на ООУ „Ристо Шуклев“- Негорци. Од хорски...

„Гевгелиски велотлон 2024“

„Гевгелиски велотлон 2024“

По вторпат во општина Гевгелија се одржа спортскиот настан „Гевгелиски велотлон“, во организација на АДМ „Гевгелија“- Гевгелија. И, годинава, „Гевгелиски...

Page 1 of 11 1 2 11
Skip to content