Генерално

Урбанизам

Формулари за урбанистичка документација  БАРАЊЕ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНА ПОВРШИНА ПРЕД ДЕЛОВЕН ПРОСТОР БАРАЊЕ КОРИСТЕЊЕ НА ЈАВНА ПОВРШИНА ЗА ПОСТАВУВАЊЕ НА ТЕЗГА ИЗЈАВА ЗА ПОВЛЕКУВАЊЕ НА...

Градоначалник Post

Андон Сарамандов Градоначалник на општина Гевгелија Андон Сарамандов e роден на 30 ноември, 1981 година, во Гевгелија. Основно образование завршил...

Skip to content