TRENDING NEWS

FEATURED NEWS

No Content Available

NATIONAL

КОНКУРС за доделување на 5 (пет) стипендии на студенти од општина Гевгелија, запишани на Медицинските факултети – отсек општа медицина на РСМ за академска 2023/2024 година

КОНКУРС за доделување на 5 (пет) стипендии на студенти од општина Гевгелија, запишани на Медицинските факултети – отсек општа медицина на РСМ...

Со две Богослужби и етноперформанс, утре ќе заврши 4-дневното црковно и културно-уметничко чествување на Спасовден

Со две Богослужби и етноперформанс, утре ќе заврши 4-дневното црковно и културно-уметничко чествување на Спасовден

Утре, (13 јуни 2024 година), завршува четиридневната црковна и културно-уметничка програма за чествување на Спасовден 2024 година. Почнувајќи од 07:00...

Јавен повик бр. 03/2024

Јавен повик бр. 03/2024 за избор на изработувач на дел од Детален урбанистички план и Стручна ревизија Општина Гевгелија објавува...

RECENT NEWS

Skip to content