admin

admin

КОРИСНИ ЛИНКОВИ

ПРЕТСЕДАТЕЛ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА - president.gov.mk СОБРАНИЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА - sobranie.mk               ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА - vlada.mk УСЛУГИ-ВЛАДА НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА - uslugi.gov.mk ЗАЕДНИЦА НА ЕДИНИЦИТЕ НА ЛОКАЛНА САМОУПРАВА - zels.org.mk ЦЕНТАР ЗА РАЗВОЈ НА...

Read more

ОТВОРЕНИ ПОВИЦИ

Развојна банка на Северна Македонија АД Скопје Aгенција за вработување на Република Северна Македонија Агенција за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој Фонд за иновации и технолошки развој   Националната...

Read more

Конкурс за финансирање активности од областа на спортот за 2024 година

           Oпштина Гевгелија го објави Конкурсот за финансирање: програми, проекти, натпревари и манифестации од областа на спортот за 2024 година. На Конкурсот, имаат право да учествуваат...

Read more
Page 2 of 5 1 2 3 5
Skip to content